Zeniq | Nieuw DeFi bedrijf Dubai (2022)

Waarom Zeniq ?

Omdat het economisch ecosysteem van de toekomst gebaseerd is op blockchain-technologie en veelzijdige betalingsopties.

ZENIQ is de juiste oplossing voor uw veilige opslag van al uw digitale activa. ZENIQ wil de gemeenschap in staat stellen om volledige controle over hun activa te krijgen met behulp van de ZENIQ HUB.

Zou het niet geweldig zijn om een peer-to-peer-optie zonder toestemming te hebben voor alle soorten transacties? Dat zouden wij ook denken. Het is ons doel om betalingen te vereenvoudigen met onze blockchain-technologie en onze ZENIQ-app. We zullen bedrijven echt efficiënt, transparant en betrouwbaar maken.

Zeniq

Zeniq presentatie op de Burj Khalifa, het hoogste gebouw in Dubai, in 2021 bij het Launch Summit van Zeniq Technologies.

Zeniq Hub

ZENIQ ontwikkelt het eerste hardwareapparaat voor volledig geïntegreerde digitale financiën: de ZENIQ HUB. Een activa-uitwisselingsplatform zal worden gecombineerd met sterke cryptotechnologie in samenwerking met moderne bankpartners in een naadloos digitaal ecosysteem.

ZENIQ biedt de mogelijkheid om in een vroeg stadium in producten en projecten te investeren om solide winsten te genereren via tokenized activa

Blockchain Technologie

ZENIQ doet aan onderzoek en ontwikkeling om innovatieve producten en diensten te creëren op basis van fintech- en blockchaintechnologie en verleent licenties aan geselecteerde partners om deze innovaties wereldwijd te gebruiken en te distribueren.

Het hoge niveau van vertrouwen en veiligheid wordt gegarandeerd door zijn uitstekende USP, de ZENIQ HUB.

ZENIQ wordt over een paar jaar het populairste portaal voor digitale investeringen en zal met de gedecentraliseerde ZENIQ Exchange een van de topbeurzen ter wereld zijn.

zeniq hub

Uw financiën – uw controle.

Met slechts één mobiele app heb je controle over al je fiat-financiën en crypto-activa. Met de ZENIQ-app kunt u minder – peer-to-peer – realtime fiat- en cryptotransacties doen met behulp van onze baanbrekende blockchain-technologie.

Inschrijven bij Zeniq Safir

Je kunt je gratis en vrijblijvend inschrijven bij Zeniq Safir. Zonder verplichtingen. Safir is de partner van Zeniq die de inschrijvingen verzorgt en de commissies uitbetaalt.

U hebt de mogelijkheid om dan een Cloud Mining Hub te kopen (of een deel hiervan) of een fysieke Mining Hub te kopen (een soort tablet). Na aankoop krijgt u meteen dagelijks Zeniq coins in uw account. 

Tijdelijk krijgt u 200 Avinoc coins als kado indien u een volledige Hub koopt. Klik hieronder op de link om u in te schrijven. U komt dan op de site van Safir.com terecht.